„Виновни“ са германките

0,,18957951_303,00Развитието на гнусната история с обруганите жени, на връх нова година в Кьолн, намери логичната си гнусна развръзка: г-н Волфганг Алберс, шеф на полицията в германския град, бе пенсиониран светкавично. Разбира се, г-н Алберс е виновен дотолкова, доколкото чинно е изпълнявал нарежданията на висшите чиновници. Като стриктен военен офицер в структурата на четвъртия райх, г-н Алберс прие безропотно ролята си на жертвен агнец, за да отвлече вниманието на обществото от безумната кметица на Кьолн Хенриете Рекер и най-вече от канцлера Меркел. Защо Меркел, защото именно тя приласка имигрантите и им даде възможност да безчинстват из германските градове.

Откъде, ако не от кабинета на канцлера дойдоха заповедите до полицейските сили в Кьолн, да не се оповестяват фактите, че разгонените животни по улиците на Кьолн са имигранти от Азия и Северна Африка. Разбира се, че политиката на Ангела Меркел, свързана с имигрантите е компрометирана и за да се защити персоната й, товара на вината трябваше да се стовари върху „принципния“ щандартенфюрер Алберс. Защо не! За германците мама Меркел е божество, а държавата абсолютно и тотално безгрешна. Някой трябваше да обере помията като парцал, няма как да са висшите чиновници и отвратителната им политика.

Разбира се, полицейският началник се оказа много здрав парцал, защото успя да попие не само вонята разнесла се от Берлин, но и тази, още по-задушлива, издигнала се като плътен облак от кметството на Кьолн в лицето на кметицата Рекер. Каква е логиката на тази изкуфяла баба, да защитава тъй ревностно диваците с разголени пишки, които уж били провокирани от ходещите по улиците германки? Логиката е следната: Мама Меркел ги покани, те са в нашата къща и като наши гости имат право на всичко, дори и на жените ни. Ако искате да не опипват и изнасилват жените ни, заключете ги в мазето със седем катинара и не ги показвайте, все едно ги няма. Само че гостите няма да си тръгнат, като изцокат всичката бира и излапат всичкия хамбургски салам, ще останат и ако това означава жените да са заключени навеки, така да е. Може да ги заключим в мазе или зад фередже, важното е да не се виждат!

Глупаците ще се възмутят и ще търсят провокация в тези редове, ще настояват, че всички можем да живеем мирно и честито под здравите и непоклатими държавни закони. Е, дойдохме си на думата! Както стана ясно, закони в Германия няма. Когато престъпниците са мюсюлманските ни гости, законите важат точно толкова, колкото важат българските закони за циганите, които берат желязо по строителните обекти, крадат ток и вода или дърва от гората. Законите никога не са по-силни от политическите интереси. Ако бяха, нямаше да имаме двеста жалби от германки и двама заподозрени извършители. Излиза, че две псета са атакували 200 жени, обругали, обрали и изнасилили (поне една).

Ако държавните закони са относителни и могат да се потъпкват заради политически интереси, то библейските закони са неизбежно валидни и се налагат веднага, в рамките на един човешки живот или след него. Изнасилването е капитално престъпление и присъдата на Бога за такова деяние е смърт. Днешното общество се заблуждава драматично, мислейки, че е надживяло библейската казуистика, истината е, че още не я е доживяло. Самонадеяните германци вярват, че след като са издигнали в култ държавата ще се изкачат достатъчно високо, за да ударят звучна плесница на Бога. В тази заблуда живеят не само германците, но и всяко общество, което отхвърля етиката на Божия Закон.

Нито Германия, нито коя да е държава, малка или голяма, мощна или слаба военно и икономически, може да намери сили сама в себе си за да оцелее вън от благодатта на Бога на Библията. Случващото се в германските градове, а и на много други места в Европа е следствие от погрешните закони, погрешната държавна философия, която отхвърля християнските корени на западната цивилизация и се опитва да присади обществата си върху дивите храсти на хуманизма и езичеството. Това са истинските причини за упадъка на Европа, без значение дали се признават или не от самонадеяните политически властелини.

Всичко това означава, че изродите едва сега започват. Ще има още набези, като тези в Кьолн и още атентати, като тези в Париж. Политиците няма да променят политиката, поданиците няма да станат граждани, а държавите няма да се покорят под Истината. Да ви кажа: В крайна сметка, няма значение, че жените ни ще са нападнати от разюздани псета – тях ги пази и храни държавата!

Advertisements
Публикувано на Държава, Етика, Закон, Морал, общество, философия и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s