Неудобен текст по „срамна“ тема

thumb

В скорошно интервю за „12+3“ по програма „Хоризонт“ не дадох изчерпателен отговор на въпроса, защо ме притеснява предложеното сексуално обучение на деца в училищата и извън тях, лансирано в Национална стратегия за детето 2019-2030 г. Времето бе малко, това, което трябва да се каже по темата е много, а и начинът, по който трябва да се каже не е за Национален ефир, защото може да провокира санкции на СЕМ, срещу уважаваното от мен БНР. Но в личният си блог мога да отговоря директно, макар и не изчерпателно:

Попитали турчещият се циганин Хасан, защо има 12 деца на 25 години:

– Хасан, имаш много деца, трудно ги отглеждаш, не искаш ли да са по-малко?

– Искам, бате, ма к‘во да праим, като на двамата с Айшето технологията много ни харесва.

Ето, на. Хасан няма сексуално образование, не знае какво е превенция и семейно планиране, затова с Айшето се кефят на „технологията“, пък каквото стане.

Проблемът със сексуалното обучение в училищата е в сексуалното обучение. Вижте как се именува предмета – сексуално обучение!? Това означава просто секс обучение. Още по-директно казано, това означава: Правете секс, но не бъдете като Хасан и Айше. И учениците не са като Хасан и Айше, защото имат часове по секс. Не е проблем, че ученици на 12-13 годишна възраст правят секс по купони, храсти и училищни тоалетни, въпросът е да знаят как се ползва кондом, а ако им е кофти да практикуват „технологията“ с презерватив, в последствие може просто да убият заченатото дете. Да, учениците „имат“ сексуална култура, те не са като Хасан и Айше, те не раждат деца, а се учат как да ги убиват, защото си мислят, че „технологията“ е супер яка и е голям кеф.

Нямам нищо против обучението в часовете по биология, в които, докато се изучава човешкото тяло, се казва всичко за половата система на мъжа и жената. Да, хората имат полови органи и репродуктивна система и това трябва да се обясни ясно на младежите в полова зрялост. Да, може да им се каже, че 15-20 фрипции са достатъчни за да се изстреля семенната течност на мъжа към яйцеклетките на жената (сексът не е 5 часов порно филм), да се обясни оплождането на яйцеклетката, развитието на заченатото човешко същество, раждането, грижата за новия живот от мига на зачатието и т.н. и т.н. могат да се кажат много и достатъчно неща, но . . .

. . . Но в часовете по секс иде реч за съвсем други неща. В тези часове, които трябва да се преподават от 3 годишна възраст насетне, според сексуалната религия на извратените малоумници, става въпрос само за това, че ние имаме играчки в гащите си и трябва да им обръщаме постоянно внимание. В часовете по секс няма да чуете изречение от сорта, че сексуалните взаимоотношения са част от неприкосновения брачен живот между мъж и жена – това е архаично и деспотично. Ще чуете, че секс може да се прави с всеки и с всичко, защото е „нормално“, „хубаво“, „красиво“. Ще ви научат чрез „сухи тренировки“ как се слага презерватив върху пенис с уста, как се прави орална любов, ще ви кажат, че може да наврете всичко и навсякъде, ако просто го искате – вие имате права на неприкосновени сексуални фантазии и действия, порнографията е бог. Ще ви кажат още, че ако сгафите, винаги може да се обърнете към професионални убийци на деца, които ще изчегъртат „онова нещо“ от утробата ви, като разбира се, вие имате пълно право да не уведомявате родителите си за убийството! Ако харесвате хомосексуалната любов – вие сте на ход, ако сте скотолжци и всички животни за вас са сексуален обект – действайте, ако сте педофили – намерете си малки, сладки дечица, ако сте некрофили – идете в моргата . . . Не, това не е фантазия, това, в голяма степен, е реалното сексуално обучение в почти всички страни от Западна Европа има го и на много места в САЩ и Канада. Това обучение просто казва: Вие сте сексуални същества (бедна му е фантазията на Фройд), правете секс от първия миг, в който разберете за секса, но трябва да знаете, че има начин това да е „безопасно“. Безопасно от какво, от кого?

Вероятно часовете по секс ще ни предпазят от венерически болести или от една специална болест, която е по-страшна от всички останали. Чували ли сте за ленти-вируса HTLV-III. Този ленти-вирус (дълго-живеещ вирус) е идентифициран като източникът на СПИН, унищожаваща имунната система болест сред хомосексуалистите, първоначално обозначена GRID: Gay Related Immunity Disease (Имунна болест при хомосексуалистите). Добре организираното хомосексуално общество протестира и центровете за медицински контрол в САЩ я преименуваха на AIDS: Acquired Immune Deficiency Syndrome (СПИН: Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност). Смяната на името по никакъв начин не промени биологично нейната наказателна ефективност за разврата сред педерастите, които стоят в основата на лансираната Национална стратегия за детето 2019-2030 г.

Да, това е сексуалното обучение в часовете по секс, за което става въпрос в Национална стратегия за детето 2019-2030 г., защото стратегията е натрапена от изключително извратени хора с помрачен ум. Докато вашите образовани в тази сексуална вакханалия деца стават стерилни, заради чести аборти; педерасти и лесбийки, заради пропагандата; скотолжци, педофили и некрофили, Хасан и Айше ще раждат деца в България, щото на тях не само им харесва технологията, ама и пари да имаха, децата си нямаше да убият. Виж образованите  в държавните школа хора са друга работа! Питам: Каква е разликата между убиец с диплома и убиец без диплома? Това, че сте ходили редовно в часовете по секс, оправдава ли престъпленията ви?

Е, разбира се, култът към порнографията и извратенията не е нещо ново в историята. Човекът е обожествявал пишката си толкова често и с такава страст, че археолозите ще копаят каменни фалоси докато свят светува. Ашерите в библейските разкази, пред които са се кланяли езичниците и са извършвали своите сексуални ритуали, са най-често огромни каменни фалоси. Модерният свят днес не издига ашери по високите места, той директно ги филмира и ги прожектира на децата ви, не само в Мрежата, но и в часовете по секс в училищата.

Фактите дотук едва ли правят родителите спокойни или съгласни с предлаганото обучение по разврат в и извън училищата. Тези секс часове едва ли ще са проблем за психическото и физическо здрава на децата ви! Всичко това без съмнение е реалност в „цивилизованите“ западни общества – директивите изискват да стане реалност и в България. За мен това означава жалък живот, съграден върху безсмислието, което илюзорно е превърнато в средство за освобождение. Освобождение от разума, от Истината, от Живота. Е, желая ви щастие, тогава!

 

Подпишете петицията срещу Национална стратегия за детето 2019-2030 г.

Реклами
Публикувано на Държава, Етика, Закон, Морал, Образование, Семейство, общество, право, философия и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Неудобен текст по „срамна“ тема

  1. Pepi kodzheykova каза:

    A3 katesorino 3aiqviqvam ze ot tova po brutalo dali ima vse Pak se otnasiq 3a nasite deza 3a badisteto na dezata ni i na site vuoi. Ne Sam saglasna .

  2. Pepi kodzheykova каза:

    Ne Sam saglasna

  3. B. Diener каза:

    Не искаме секс в училище! Нека оправляващите да го знаят.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s